Ето пет доказано работещи метода за справяне с депресивните състояния и

...
Ето пет доказано работещи метода за справяне с депресивните състояния и
Коментари Харесай

5 начина за справяне с депресия, безпокойство и стрес

Ето пет доказано работещи метода за справяне с депресивните положения и тревожните мисли: 

1. Вдишайте надълбоко
 7 аргументи, заради които непрекъснато сте гладни 7 аргументи, заради които непрекъснато сте гладни
Причина # 1: дехидратация Дехидратацията постоянно се маскира като апетит. Объркването поражда в хипоталамуса, частта от мозъка, която регу...

Когато сме съкрушени и депресирани, първото нещо, което вършим, е да спрем да дишаме. Е, не безусловно прекъсване на дишането, тъй като тогава щяхме да умрем. Но ние неумишлено задържаме дъха си заради нарасналото напрежение в мускулите, употребявани за дишане. Това може да утежни възприятието на обезсърчение, което да докара до по-дълбоки признаци на меланхолия. Когато се чувствате съкрушени, уплашени, тревожни и депресирани, не забравяйте да дишате. Дълбоко поемане в корема за 3 секунди и излизане за 3 секунди. Поставете ръката си върху корема, с цел да усетите по какъв начин се цялостни с въздух. Правете това още веднъж и още веднъж, до момента в който не се почувствате малко по-спокойни. Повторете през целия ден, в случай че е належащо. Здравословни механизми за справяне като този ще ви оказват помощ доста.

2. Отидете на разходка

Ако се чувствате депресирани, отделете малко време за разходка. Работата при ходенето е, че убива три птици с един камък. Ходенето предизвиква дълбокото дишане, което бързо понижава напрежението и безпокойството. Освен това по някаква причина придвижването на ходенето предизвиква по-ясното мислене. Ритъмът на крачката и увеличеният банкет на О2 могат да създадат нещо, което е извънредно поразително и стресиращо единствено 20 минути по-рано, доста по-лесно за ръководство. Освен това, допаминът, който тялото ви основава с придвижването, оказва помощ да се облекчат признаците на меланхолия неотложно. Така че, излезте навън ако имате работа с меланхолия, стрес и тревога.

3. Определете какво предизвиква съкрушението и безпокойството

Една от аргументите да изпаднете в меланхолия, когато се чувствате съкрушени, е, че не разбирате какво съответно ви обзема. Моя клиентка беше толкоз съкрушена от живота си, че нямаше сила да свърши нещо, доста крещеше на децата си и едвам устояваше да бъде към брачна половинка си. Тя реши, че просто е прекомерно уплашена от ежедневния си живот и пристигна при мен, с цел да й помогне да се провежда по-добре. Поговорихме малко и пристигнах да схвана, че имат 3 нови кучета в къщата. Три нови кучета! И, познахте, те причиняваха преобладаването и напрежението, а не нейната липса на организация. След като разбрахме повода, успяхме да намерим решение.
 Отглеждайте тази билка вкъщи и ще се отървете от напрежението Отглеждайте тази билка вкъщи и ще се отървете от напрежението
Босилекът е една от най-широко публикуваните билки по света. Почти не съществува италианско ядене, в което да липсва подправката. Тя...

4. Споделете напрежението си

Споделянето на напрежението и тъгата и депресията с различен човек е основна част от оправянето с него. Казват, че това, което се пази в главата, е 4 пъти по-интензивно от това, което се приказва. Ако споделяте, че се чувствате депресирани, може да научите нещо, което ще ви помогне да се справите. Всички имаме неща, които работят за нас и шерването им с другите може да бъде доста потребно. Ако имате някой, с който можете да говорите за тревогите си, то безусловно го направете. Било терапевт, приятел или сътрудник, оставете тези тревожни мисли отвън главата ви и в света. Оттам нататък вашите мисли имат понижена мощ и са по-лесни за справяне. Това е един от най-хубавите способи за превъзмогване на депресията.

5. Посетете психолог

Въпреки че може би си мислите, че вашият стрес е повода за вашата меланхолия, може да е, че вашата меланхолия е повода за вашия стрес. За мнозина, които се борят с депресията, концепцията да създадат каквото и да било може да бъде толкоз плашеща, че просто не подхващат нищо.  Ако сте се пробвали да преодолеете депресията, тревогата и напрежението, като вършиме нещата нагоре, само че те не работят и се чудите дали в действителност сте депресирани, тогава е значимо да посетите неотложно експерт. Може да е ключът към всичко това.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР